Najnovšie recenzie zo sekcie Úväzky
- Pohodlný, ľahký, nastaviteľný, kvalitný. Za mňa najlepší uváz ,aký som na sebe mala
- Žiadne
Ľahký a spratný.
14 rokov používam sedáky od Ocunu a vyhovujú mi svojou pohodlnosťou. Sedačka má síce 400g neni z tých najľahších ale nevyberal som ju pre jej hmotnosť ale pre jej pohodlie. Vyhovuje mi široký pás na krížoch ako aj široké nohavičky na nohách keď v nej aj chvíľku sedíte nie je to nepohodlné Najviac sa mi však páči, že pás je posuvný nech si nastavíte akúkoľvek veľkosť pas s putkami na expresky si viete voči gulotrhu posunúť a máte ho vždy vycentrovaný. Napr. sedak od SR ktorý mám má bedrový pás pevný a keď je sedačka vo veľkosti M je všetko ok, keď si ju ale nastavíte pre väčšiu osobu napr XL máte gulotrh rovno putka na expresky na jednej strane ok a na druhej vam utekaju až na chrbát ked si pás napravíte aby ste mali dobre expresky na dočah taha vas gulotrh na stranu... takze preto moja voľba Ocun :)
- pomer cena kvalita top.
- Žiadnu nevýhodu nevidím
Málinko blbo sa oblieka. Treba doňho vliezť zboku a prekročiť "nohavičky". Asi to nebude bohviečo v zime, cez bundu, overal atď. Veľkosť mi sadla. Spony na popruhoch jazdia hladko. Ešte som v ňom nevisel, tak uvidím. Keby som zvolil lacnejšiu alternatívu bez otvarateľných spojov, určite by som banoval. Potreboval som jeden čistý postroj do priemyslu, bude to ok.
Mne vyhovuje, praktické nastavenie a rozsah veľkosti. Ľahko sa rozloží a poskladá.
- pohodlný
- 2 velkosti na výber
- viac farieb na výber
- prijatelná cena
Zatial velmi nevyskúšaný, ale kamoši chvália, vďaka čomu aj prebehol nákup
- spĺňa svoj účel
- ľahký, jednoduchý sedák
- do látkových koncoviek sa ťažšie dáva karabína možno by to chcelo kovové
Rýchle dodanie a odborné poradensto preadajcu.
- lahučký sedák
- výborné možnosti nastavenia a vycentrovania
- je pomerne pohodlný
- potím sa v ňom menej ako v starom
- "nekonečné" istiace oko, veľmi praktické
- je trochu horšie skladný
Po dlhom výbere, behaní po obchodoch a vyskúšaní kopec sedákov mi tento prišiel ako najlepšia voľba. Veľkosť mi výborne sadla, ľahko sa navlieka, nikde nezavadzia ani neomíňa a hlavne sa dá výborne nastaviť a vycentrovať v každej situácii, či už máte na sebe iba tričko alebo bundu. Tým, že ma širšie popruhy pre lepšiu pohodlnosť a materiály sú trošku tuhšie tak je menej skladný a zaberie trochu viac miesta vo vaku ale nie je to nič strašné.
- super kvalita
- pohodlný úväz
- pekný dizajn
Zatiaľ asi najlepší a najpohodlnejší úväz, aký som skúsil. Odporúčam.
- kvalita prevedenia, dizajn
- som štíhla a sedí veľmi dobre
- keďže má širšie časti je veľmi pohodlný
- priedušnosť
- výhoda
- nastavitelne legloops
- dobry sposob zositia legloopu
- farba
- ocko na prevlecenie odstavajuceho konca opasku je trochu daleko.
Nutné spojiť so sedákom, samotné sa nedá použiť
Zobrazujem 1 - 20 zo 224 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »